PANASONIC pekač kruha SD-B2510WXE

  • Snaga 550W
  • 21 program
  • Digitalni brojač vremena (do 13 sati)

Naša najniža cijena: 160,00  (1.205,52 kn)

1 na zalihi

SD-B2510 Ukusno. Jednostavno. Domaće. Kvaliteta koju možete okusiti.

Pekač kruha SD-B2510 olakšava vam život i ostvaruje najbolje rezultate svaki dan s ukusnim, slatkim i bezglutenskim kruhom. Uživajte u jednostavnom pečenju s nizom programa ili smjesa za kruh. Svježe pečeni kruh nikada nije bio tako ukusan.

                                   

Kvaliteta koju možete okusiti

S Panasonicovim pekačem kruha B2510 dobivate pomagača u kuhinji koji se temelji na preko 34 godine iskustva i izvrsnosti, a koji dizajniraju ljudi koji su izumili pekače kruha. Dvostruki senzori temperature uz čitav niz savršeno podešenih funkcija osiguravaju vam kruh kakav želite, uvijek najbolje kvalitete.

 Dvostruki senzori čine razliku Umjetnička tehnika miješanja

Dvostruki senzori čine razliku Umjetnička tehnika miješanja

Najbolja kvaliteta kruha zahvaljujući ispravnoj temperaturi. Zato pekač kruha B2510 koristi dva ugrađena senzora za utvrđivanje unutarnje i vanjske temperature i optimiziranje programa tijekom rada. Bez obzira na klimatske uvjete uživate u istim ukusnim rezultatima. B2510 dovodi pekarnicu u vašu kuhinju. Tajna leži u inovativnoj Panasonicovoj tehnologiji koja kopira tehnike miješanja pravih pekara. Jedinstvena metlica za miješanje radi s posebno postavljenim rebrima u posudi za kruh i omogućuje najbolji okus i idealnu teksturu.

Četiri opcije bez glutena

Pekač kruha B2510 idealan je za ljude koji ne podnose gluten ili jednostavno žele jesti manje glutena. Programi za kruh, tortu, tijesto za pizu i tjesteninu bez glutena omogućuju vam izostavljanje alergena bez utjecaja na okus.

 Jednostavno pečenje sa smjesama

Jednostavno pečenje sa smjesama

Jednostavno koristite smjesu po izboru, dodajte vodu i to je to! S namjenskim programima pekača kruha B2510 lako do svježeg kruha. Ukusni rezultati oduševit će vas i vašu obitelj.

Do 21 program za jednostavno pečenje

S do 21 automatskim programom na izbor možete ispeći gotovo svaku vrstu kruha. Integralni i brioš ili čak torta, džem i tijesto za pizzu – jedina je granica vaša mašta.

 Pravi kruh u pravo vrijeme

Pravi kruh u pravo vrijeme

Probudite se svako jutro uz miris svježe pečenog kruha. Samo dodajte sastojke navečer i postavite mjerač vremena za jutro: do 13 h unaprijed. Srednji, veliki ili iznimno veliki do oko 1,1 kg različitih razina ispečenosti… svježi kruh nikada nije bio bolji.

Stručno znanje i izvrsnost od 1987.

Dobivate kvalitetne rezultate kakve očekujete u svakoj štruci kruha. Panasonic ostvaruje dosljednu savršenost u pečenju kruha više od 34 godine. S proizvodima koji se neprekidno unaprjeđuju i poboljšavaju na temelju velikog iskustva.

 Recepti za ljubitelje hrane

Recepti za ljubitelje hrane

Nadahnite se receptima koji su posebno izrađeni za najbolje rezultate kada koristite pekač kruha ili druge Panasonicove kuhinske aparate. Pogledajte Panasonicovo web-mjesto Experience Fresh već danas!

  • Boja: Bijela
  • EU: 230 V 50 Hz UK: 230 V – 240 V 50 Hz
  • 505 W – 550 W
  • Ekran: LCD (bez pozadinskog osvjetljenja)
  • Aluminijski premaz od fluora protiv lijepljenja

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PANASONIC pekač kruha SD-B2510WXE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PANASONIC pekač kruha SD-B2510WXE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)