Obratite se s povjerenjem

Imate li dodatnih pitanja?

 

Molimo pročitajte često postavljena pitanja. Ukoliko ne možete pronaći odgovor na svoje pitanje, pošaljite nam upit. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

ČESTA PITANJA

Odgovori na najčešća pitanja naših kupaca

Može li se proizvode naručiti putem telefona?

Naravno, kontaktirajte nas na 091 5096 891, naše stručno osoblje zaprimit će Vašu narudžbu i dogovoriti s Vama sve detalje.

Koji su uvjeti dostave?

Proizvode koji su plaćeni biti će isporučeni Kupcu u roku od jednog do tri radna dana, (osim otoka i mjesta sa posebnim režimom dostave) , pod uvjetom da su narudžbe zaprimljene do 12h od ponedjeljka do petka, računajući od dana uplate. Prilikom obrade pošiljke Kupac dobiva obavijest na mail o statusu njegove pošiljke.

Za dostavu uređaja poduzeće I.S.Elektronički proizvodi j.d.o.o angažira renomirane dostavne (kurirske) službe.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Bijela tehnika i veliki gabaritni uređaji dostavljaju se do ulaza u objekt ili do prve prepreke zbog korištenja ručnog paletara.

Prilikom preuzimanja dostavljenog proizvoda, Kupac je dužan pregledati isporučeni proizvod i u slučaju vidljivog oštećenja ima pravo odbiti preuzimanje istog te tražiti isporuku neoštećenog proizvoda. Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod (korisnički priručnik, jamstveni list), račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

Postoji li garancija povrata?

Naravno, ukoliko imate primjedbe na proizvod koji ste kupili kod nas, kontaktirajte nas i sve ćemo riješiti na obostrano zadovoljstvo.

Koji su načini plaćanja?

I.S.Elektronički proizvodi j.d.o.o. Vam nudi veliki izbor načina plaćanja. Kupljene proizode možete platiti gotovinom, na kartice – jednokratno ili na rate, općom uplatnicom ili prilikom dostave.

Česta pitanja

Pošaljite upit!

Brzo slanje upita