GARMIN Quatix 7 Pametni sat 010-02540-61

  • Pametni sat sa HR monitorom
  • Povezivost sa Garmin Marine uređajima
  • Povezivost sa QuickFit aplikacijom

Naša najniža cijena: 605,00  (4.558,37 kn)

1 na zalihi

GARMIN

video

ISCRTAJTE SVOJ RAJ NA VODI I KOPNU

Multisport GPS pametni sat quatix® 7 opremljen je svim funkcijama koje su vam potrebne dok plovite i onima koje želite kada ste na kopnu.

Punjač vas sputava pa ga nemojte ni ponijeti. Baterija radi do 18 dana bez potrebe za punjenjem.

Kada posjedujete plovilo, želite ostati povezani. quatix 7 je ono što tražite.

Pritisnite gumb ili dodirnite zaslon, vaš izbor. Koristite se tradicionalnim gumbima ili novim sučeljem dodirnog zaslona.

Bez obzira na to kamo idete, znajte gdje se nalazite uz obalne karte i karte kopnenih voda.

Bilo da vam je draža vožnja kajakom ili kickbox, SUP ili skijanje, quatix 7 ima ugrađene profile aktivnosti i napravljen je aktivnosti kojima se volite baviti.

Bilo da ste izvan dometa ili na omiljenom lokalnom mjestu, tekstne poruke i pametne obavijesti1 pronaći će put do vas.

TRAJANJE BATERIJE

Interna, punjiva litijska baterija traje do 18 dana u načinu rada pametnog sata, 57 sata u GPS načinu rada i do 60 sati u načinu rada za uštedu baterije UltraTrac™.

DIZAJNIRAN ZA VRHUNSKE PERFORMANSE

Ovaj sat robusnog, ali sofisticiranog dizajna sadrži uvijek uključeni veliki zaslon od 1,3″ i okvir od nehrđajućeg čelika. Sat je vodootporan do 10 ATM, dakle do 100 metara dubine.

DODIRNI ZASLON I GUMBI

Tradicionalni gumbi za upravljanje koji rade u svim okruženjima dopunjeni su novim responzivnim dodirnim zaslonom koji omogućuje brz pristup opcijama i funkcijama.

Upravljajte svojim danom.

SVEOBUHVATNA MOGUĆNOST POVEZIVANJA

quatix® 7 povezuje se s odabranim kompatibilnim Garmin ploterima i omogućuje daljinsko upravljanje ključnim značajkama višefunkcijskih zaslona, što uključuje zumiranje karte, prečace izgleda, Fusion® stereouređaj, autopilot i još mnogo toga.

UPRAVLJANJE AUTOPILOTOM

Čak i kada niste za kormilom, možete upravljati plovilom. Pristupite aplikaciji Autopilot za promjenu smjera, aktivaciju upravljanja s pomoću oblika i praćenje GPS rute.

AUDIOSUSTAV FUSION-LINK™

Upravljajte ugrađenim sustavom za zabavu sa svog sata uz ugrađenu aplikaciju Fusion-Link™ Lite.

PRIJENOS PODATAKA

Pregledavajte podatke – uključujući dubinu vode, broj okretaja motora u minuti, vjetar, prilagođene podatke i još mnogo toga – izravno na satu kada povežete uređaj quatix® 7 s kompatibilnim uređajima na plovilu.

UPOZORENJA I ALARMI

Kako biste bili svjesniji svog okruženja na vodi, quatix® 7 vas upozorava na nadolazeću promjenu morskih mijena i vučenje sidra.

OZNAČAVANJE TOČAKA

Ne trebate se vraćati za kormilo da biste označili svaki ulov. S pomoću sata postavite točke na ploteru s bilo kojeg mjesta na plovilu.

MOGUĆNOSTI FUNKCIJE GARMIN SAILASSIST™

Kada je riječ o jedrenju, nemojte samo tempirati početak utrke – vizualizirajte ga. Stvorite virtualnu startnu liniju kako biste izmjerili vrijeme za savršen početak. Upotrijebite funkciju pomoći pri okretu uz vjetar da biste saznali kreće li se plovilo iznad ili ispod srednjeg smjera vjetra.

Uvijek znajte gdje se nalazite.

BLUECHART® G3 KARTE

quatix® 7 podržava vrhunske obalne karte s integriranim Navionics® podacima.

TOPO KARTE VIŠE KONTINENATA

Ako preuzmete TopoActive karte za cijeli svijet, nikada se nećete izgubiti na svojim putovanjima. Ugrađena Wi-Fi® veza omogućuje jednostavno učitavanje i nadogradnju karata i softvera bez upotrebe računala.

KARTE GOLF TERENA

Pristupite CourseView kartama u boji koje obuhvaćaju više od 42.000 terena za golf diljem svijeta i iskoristite mogućnost određivanja cilja dodirom i funkciju PlaysLike Distance.

SKIVIEW™ KARTE

Jurite padinama uz prethodno učitane karte SkiView i pregledavajte nazive i ocjene težine za više od 2000 skijališta diljem svijeta diljem svijeta.

PODRŠKA ZA VIŠESTRUKI GNSS

Pristupite višestrukim sustavima satelita globalne navigacije (GPS, GLONASS i Galileo) koji omogućuju praćenje u zahtjevnijim okruženjima nego što vam to omogućuje samo GPS.

ABC SENZORI

Navigirajte svojom sljedećom stazom s pomoću ABC senzora, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uvjeta i elektronički kompas s tri osi.

Zaslužujete sat koji može držati korak s vama.

UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE

Upotrijebite unaprijed učitane profile aktivnosti za terensko trčanje i trčanje na atletskoj stazi, plivanje, biciklizam, planinarenje, veslanje, skijanje, golf, surfanje, dvoransko penjanje i druge aktivnosti.

FUNKCIJE ZA SURFANJE

Pripremite se za lov na valove. Ovaj quatix sat radi s funkcijom Surfline Sessions™ koja stvara videozapis svakog vala koji ulovite ispred Surfline® kamere2. Putem pretplate Surfline Sessions kasnije možete pregledati sve što ste snimili i vidjeti kako ste surfali.

MJERENJE PERFORMANSI

Pregledajte napredne metričke podatke za trening koji obuhvaćaju dinamiku trčanja, maksimalni VO2 korigiran na temelju temperature i nadmorske visine, prilagodbu za terensko trčanje, savjetnika za oporavak i drugo.

SAVJETNIK ZA OPORAVAK

Vrijeme oporavka vam nakon svakog vježbanja daje do znanja kada ćete biti spremni za novo intenzivno vježbanje. Pritom čak uračunava intenzitet treniranja i faktore kao što su stres, dnevna aktivnost i spavanje.

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU

Sat stalno bilježi vaš puls3 i pomaže u mjerenju vašeg napora tijekom aktivnosti – čak i pod vodom.

REZULTAT SPAVANJA I NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA

Steknite cjelovitu sliku o svojoj laganoj, dubokoj i REM fazi sna. Sve to pregledajte u namjenskom widgetu koji uključuje i rezultate spavanja i druge podatke.

AKTIVNOST ZA PRAĆENJE ZDRAVLJA

S pomoću podataka dobivenih iz različitih senzora za praćenje stanja tijela ova vam funkcija pomaže da jednim pogledom pratite svoje dnevne biometrijske i zdravstvene pokazatelje.

Ostanite povezani dok ste u pokretu.

PAMETNE OBAVIJESTI

Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na svoj sat dok je uparen s kompatibilnim uređajem.

FUNKCIJA ZA BESKONTAKTNO PLAĆANJE GARMIN PAY™

Preskočite redove čekanja u trgovini uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay kod obuhvaćenih davatelja usluge.

APLIKACIJE ZA GLAZBU

Preuzmite pjesme i popise za reprodukciju s računa za usluge Spotify, Deezer ili Amazon Music (može biti potrebna pretplata). Slušajte glazbu bez telefona s pomoću bežičnih slušalica (nisu priložene).

FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE

Kada su vaš sat i telefon upareni, poruka s vašom lokacijom u stvarnom vremenu može biti poslana vašim kontaktima ručno ili – tijekom određenih aktivnosti na otvorenom – automatski uz ugrađenu funkciju prepoznavanja nezgoda4.

CONNECT IQ™ TRGOVINA

Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine vašem pametnom telefonu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “GARMIN Quatix 7 Pametni sat 010-02540-61”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “GARMIN Quatix 7 Pametni sat 010-02540-61”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)