GARMIN Quatix 7X Solar Titanium Pametni sat

  • Pametni sat sa HR monitorom
  • Solarno punjenje baterije
  • Povezivost sa Garmin Marine uređajima
  • Povezivost sa QuickFit aplikacijom

Naša najniža cijena: 1.050,00  (7.911,23 kn)

1 na zalihi

GARMIN
video

ISCRTAJTE SVOJ RAJ NA VODI I KOPNU

Multisport GPS pametni sat quatix® 7X – Solar Edition sa solarnim punjenjem opremljen je svim funkcijama koje su vam potrebne dok plovite i onima koje želite kada ste na kopnu.

Učinite više. Punite manje. Solarno punjenje omogućuje trajanje baterije do 37 dana u načinu rada pametnog sata2.

Napunite bateriju s pomoću sunčeve svjetlosti kako bi baterija trajala dulje između punjenja.

Kada posjedujete plovilo, želite ostati povezani. quatix 7 je ono što tražite.

Pritisnite gumb ili dodirnite zaslon, vaš izbor. Koristite se tradicionalnim gumbima ili novim sučeljem dodirnog zaslona.

Bez obzira na to kamo idete, znajte gdje se nalazite uz obalne karte i karte kopnenih voda.

Bilo da ste izvan dometa ili na omiljenom lokalnom mjestu, tekstne poruke i pametne obavijesti1 pronaći će put do vas.

SOLARNO PUNJENJE BATERIJE

Omogućite si trajanje baterije do 28 dana u načinu rada pametnog sata uz dodatnih 9 dana sa solarnim punjenjem2 i do 89 sati u GPS načinu rada uz dodatna 33 sata sa solarnim punjenjem6.

DIZAJNIRAN ZA VRHUNSKE PERFORMANSE

Ovaj sat robusnog, ali sofisticiranog dizajna sadrži uvijek uključeni veliki zaslon od 1,4″ s Power Sapphire™ staklom otpornim na ogrebotine i ugljičnim slojem dijamantnih svojstava. Koristi se sunčevom energijom za produženje trajanja baterije.

DODIRNI ZASLON I GUMBI

Tradicionalni gumbi za upravljanje koji rade u svim okruženjima dopunjeni su novim responzivnim dodirnim zaslonom koji omogućuje brz pristup opcijama i funkcijama.

Upravljajte svojim danom.

SVEOBUHVATNA MOGUĆNOST POVEZIVANJA

quatix® 7X – Solar Edition povezuje se s odabranim kompatibilnim Garmin ploterima i omogućuje daljinsko upravljanje ključnim značajkama višefunkcijskih zaslona, što uključuje zumiranje karte, prečace izgleda, Fusion® stereouređaj, autopilot i još mnogo toga.

UPRAVLJANJE AUTOPILOTOM

Čak i kada niste za kormilom, možete upravljati plovilom. Pristupite aplikaciji Autopilot za promjenu smjera, aktivaciju upravljanja s pomoću oblika i praćenje GPS rute.

AUDIOSUSTAV FUSION-LINK™

Upravljajte ugrađenim sustavom za zabavu sa svog sata uz ugrađenu aplikaciju Fusion-Link™ Lite.

PRIJENOS PODATAKA

Pregledavajte podatke – uključujući dubinu vode, broj okretaja motora u minuti, vjetar, prilagođene podatke i još mnogo toga – izravno na satu kada povežete uređaj quatix® 7X – Solar Edition s kompatibilnim uređajima na plovilu.

UPOZORENJA I ALARMI

Kako biste bili svjesniji svog okruženja na vodi, quatix® 7X – Solar Edition vas upozorava na nadolazeću promjenu morskih mijena i vučenje sidra.

OZNAČAVANJE TOČAKA

Ne trebate se vraćati za kormilo da biste označili svaki ulov. S pomoću sata postavite točke na ploteru s bilo kojeg mjesta na plovilu.

MOGUĆNOSTI FUNKCIJE GARMIN SAILASSIST™

Kada je riječ o jedrenju, nemojte samo tempirati početak utrke – vizualizirajte ga. Stvorite virtualnu startnu liniju kako biste izmjerili vrijeme za savršen početak. Upotrijebite funkciju pomoći pri okretu uz vjetar da biste saznali kreće li se plovilo iznad ili ispod srednjeg smjera vjetra.

Uvijek znajte gdje se nalazite.

BLUECHART® G3 KARTE

quatix® 7X – Solar Edition podržava vrhunske obalne karte s integriranim Navionics® podacima.

TOPO KARTE VIŠE KONTINENATA

Ako preuzmete TopoActive karte za cijeli svijet, nikada se nećete izgubiti na svojim putovanjima. Ugrađena Wi-Fi® veza omogućuje jednostavno učitavanje i nadogradnju karata i softvera bez upotrebe računala.

KARTE GOLF TERENA

Pristupite CourseView kartama u boji koje obuhvaćaju više od 42.000 terena za golf diljem svijeta i iskoristite mogućnost određivanja cilja dodirom i funkciju PlaysLike Distance.

SKIVIEW™ KARTE

Jurite padinama uz prethodno učitane karte SkiView i pregledavajte nazive i ocjene težine za više od 2000 skijališta diljem svijeta diljem svijeta.

PODRŠKA ZA VIŠESTRUKI GNSS

Pristupite višestrukim sustavima satelita globalne navigacije (GPS, GLONASS i Galileo) koji omogućuju praćenje u zahtjevnijim okruženjima nego što vam to omogućuje samo GPS.

PODRŠKA ZA VIŠE FREKVENCIJSKIH OPSEGA

Primajte i upotrebljavajte više frekvencija koje odašilju navigacijski sateliti i oslonite se na preciznije određivanje položaja korisnika, osobito u područjima u koja GNSS signali ne dopiru ili su reflektirani i slabi.

ABC SENZORI

Navigirajte svojom sljedećom stazom s pomoću ABC senzora, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uvjeta i elektronički kompas s tri osi.

Zaslužujete sat koji može držati korak s vama.

UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE

Upotrijebite unaprijed učitane profile aktivnosti za terensko trčanje i trčanje na atletskoj stazi, plivanje, biciklizam, planinarenje, veslanje, skijanje, golf, surfanje, dvoransko penjanje i druge aktivnosti.

FUNKCIJE ZA SURFANJE

Pripremite se za lov na valove. Ovaj quatix sat radi s funkcijom Surfline Sessions™ koja stvara videozapis svakog vala koji ulovite ispred Surfline® kamere3. Putem pretplate Surfline Sessions kasnije možete pregledati sve što ste snimili i vidjeti kako ste surfali.

MJERENJE PERFORMANSI

Pregledajte napredne metričke podatke za trening koji obuhvaćaju dinamiku trčanja, maksimalni VO2 korigiran na temelju temperature i nadmorske visine, prilagodbu za terensko trčanje, savjetnika za oporavak i drugo.

SAVJETNIK ZA OPORAVAK

Vrijeme oporavka vam nakon svakog vježbanja daje do znanja kada ćete biti spremni za novo intenzivno vježbanje. Pritom čak uračunava intenzitet treniranja i faktore kao što su stres, dnevna aktivnost i spavanje.

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU

Sat stalno bilježi vaš puls4 i pomaže u mjerenju vašeg napora tijekom aktivnosti – čak i pod vodom.

REZULTAT SPAVANJA I NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA

Steknite cjelovitu sliku o svojoj laganoj, dubokoj i REM fazi sna. Sve to pregledajte u namjenskom widgetu koji uključuje i rezultate spavanja i druge podatke.

AKTIVNOST ZA PRAĆENJE ZDRAVLJA

S pomoću podataka dobivenih iz različitih senzora za praćenje stanja tijela ova vam funkcija pomaže da jednim pogledom pratite svoje dnevne biometrijske i zdravstvene pokazatelje.

Ostanite povezani dok ste u pokretu.

PAMETNE OBAVIJESTI

Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na svoj sat dok je uparen s kompatibilnim uređajem.

FUNKCIJA ZA BESKONTAKTNO PLAĆANJE GARMIN PAY™

Preskočite redove čekanja u trgovini uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay kod obuhvaćenih davatelja usluge.

APLIKACIJE ZA GLAZBU

Preuzmite pjesme i popise za reprodukciju s računa za usluge Spotify, Deezer ili Amazon Music (može biti potrebna pretplata). Slušajte glazbu bez telefona s pomoću bežičnih slušalica (nisu priložene).

FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE

Kada su vaš sat i telefon upareni, poruka s vašom lokacijom u stvarnom vremenu može biti poslana vašim kontaktima ručno ili – tijekom određenih aktivnosti na otvorenom – automatski uz ugrađenu funkciju prepoznavanja nezgoda5.

CONNECT IQ™ TRGOVINA

Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine vašem pametnom telefonu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “GARMIN Quatix 7X Solar Titanium Pametni sat”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “GARMIN Quatix 7X Solar Titanium Pametni sat”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)