Garmin Zumo XT2 MT-S Europe GPS za Motor

  • Garmin Zumo XT2 MT-s Europe
  • Display 6″
  • Karta Europe

Naša najniža cijena: 560,00  (4.219,32 kn)

1 na zalihi

GARMIN

MOTOCIKLISTIČKE VOŽNJE ZA DUŠU

U životu trebate osjećaj davanja gasa. Uređaj za satelitsku navigaciju za motocikle zūmo® XT2 vaš je idealan suputnik na cesti, kamo god ona vodila. Svijetao zaslon od 6″ pogodan je za upotrebu s rukavicama i prepun funkcija koje će vam pomoći da pronađete savršenu motociklističku rutu.

Svijetao zaslon od 6″ lako je čitljiv bez obzira na vremenske uvjete i uvjete osvjetljenja.

Učitan MICHELIN zeleni vodič i panoramske ceste

Izradite prilagođene rute s pomoću vizualnog planera rute.

Pronađite zavoje i skretanja uz postavku Garmin Adventurous Routing.

Pregledajte popularne motociklističke putove kako biste otkrili nova mjesta za vožnju.

Pokrenite vožnju u skupini kako biste vidjeli položaje drugih motociklista na zaslonu uređaja zūmo® XT21.

VRHUNSKE FUNKCIJE

IZRAZITO SVIJETLI ZASLON

Zaslon od 6″ je za 15 % veći od prethodnih modela i može se pohvaliti još jasnijom HD rezolucijom u vodoravnom ili okomitom prikazu.

DIZAJNIRAN DA BUDE IZDRŽLJIV

Kiša? Vibracije? Prašina? Nije bitno. Ovaj je uređaj napravljen da izdrži sve vrste vremenskih uvjeta (IPX7) i zahtjevnog terena.

VIZUALNO PLANIRANJE RUTA

Isplanirajte prilagođenu rutu na uređaju ili upotrijebite aplikacija s kompatibilnim pametnim telefonom.

PRAĆENJE SKUPINE

Upotrijebite aplikaciju Tread® na svojem pametnom telefonu i/ili uređaju zūmo XT2 kako biste pratili prijatelje s pomoću funkcije Group Ride Mobile1. Ili upotrijebite Group Ride Tracker dodatak2 (prodaje se zasebno) za praćenje drugih motociklista koji imaju zūmo® XT2, i to bez potrebe za pokrivenosti mobilnom mrežom.

JEDNOSTAVNO PREBACIVANJE IZMEĐU KARATA

Brzo se prebacite između cestovnih karata, topografskih karata BirdsEye Direct satelitske slike, kako biste uvijek imali savršenu kartu za vožnju.

BIRDSEYE DIRECT SATELITSKE SLIKE

Koristite se satelitskim slikama iz cijelog svijeta kao pomoć u navigaciji. Preuzmite karte izravno na svoj uređaj putem Wi-Fi® tehnologije3. Nije potrebna godišnja pretplata.

DIZAJNIRAN ZA MOTOCIKLISTE. STVOREN ZA MOTOCIKLE.

NAVIGACIJA


GARMIN ADVENTUROUS ROUTING

Ravne ceste su dosadne. Pronađite najuzbudljivije brdovite i zavojite rute sa znamenitostima i birajte među četiri razine težine.

MICHELIN PANORAMSKE CESTE

Otkrijte nezaboravne vožnje uz MICHELIN panoramske ceste. Jednostavno ih integrirajte u svoje putovanje putem vizualnog planera ruta ili se njima spontano vozite odabirom označene zelene rute izravno na karti.

GREAT RIDES

Pronađite nove rute u aplikaciji za pametne telefone Tread. Označite ih kako bi se automatski sinkronizirali s uređajem zūmo XT2te dodajte ocjene težine i prenesite fotografije kako biste ih podijelili s drugim vozačima.

POPULARNI PUTOVI

Pregledajte popularne motociklističke putove kojima se voze drugi motociklisti kako biste pronašli nove i uzbudljive rute za istraživanje.

SAŽETAK VOŽNJE

U aplikaciji Tread® pregledajte pojedinosti o vožnji, uključujući brzinu, ubrzanje, usporavanje, nadmorsku visinu i još mnogo toga.

SNIMANJE TRAGA

Zabilježite podatke o vožnji kao što su brzina, udaljenost, ubrzanje itd. i podijelite detalje s prijateljima u aplikaciji Tread®.

PODIJELITE OMILJENE RUTE

Jednostavno šaljite GPX datoteke s pametnog telefona ili drugih izvora na uređaj za satelitsku navigaciju zūmo® XT2. Podijelite GPX datoteke s drugim vozačima s pomoću aplikacije Tread®.

UPRAVLJAJTE SVOJIM PODACIMA

Jednostavno upravljajte4 tragovima i rutama na uređaju za satelitsku navigaciju i kompatibilnom pametnom telefonu s pomoću aplikacije Tread®.

FUNKCIJE ZA PUTOVANJA


MICHELIN ZELENI VODIČ

Učitan MICHELIN zeleni vodič sa slikama, detaljnim opisima i ocjenama daje vam do znanja vrijedi li se zaustavljati.

FUNKCIJA TRENDY PLACES

Otkrijte najbolja mjesta na svojoj ruti uz prijedloge popularnih mjesta.

LOCAL SPOTS

Pronađite lokalna mjesta koja treba posjetiti i uzbudljive aktivnosti koje treba isprobati u blizini mjesta na kojem se trenutačno nalazite uz preporuke funkcije Local Spots.

UPOZORENJA ZA VOZAČA

Dobivajte upozorenja o opasnostima duž rute, poput nadolazećih oštrih zavoja, promjena ograničenja brzine itd.

GLAZBA

Reproducirajte glazbu s pametnog telefona putem uređaja za satelitsku navigaciju zūmo® XT2 ili reproducirajte MP3 datoteke pohranjene na uređaju za satelitsku navigaciju na svojoj povezanoj kacigi ili slušalicama.

FUNKCIJE POVEZIVOSTI


BEŽIČNE NADOGRADNJE

Ugrađena Wi-Fi3 veza omogućuje vam jednostavnu nadogradnju karata i softvera bez upotrebe računala. Savjeti na zaslonu pokazuju kada su dostupne nove nadogradnje.

DETALJNA POKRIVENOST KARTE

Učitane su topografske karte s 3D prikazom terena i kartama ulica Europe i Bliskog istoka. Karte Afrike (uključujući Tracks4Africa), Sjeverne i Južne Amerike, Australije i Novog Zelanda mogu se besplatno preuzeti na web-mjestu garmin.com/express.

AKTUALNI PODACI O PROMETU I VREMENSKIM UVJETIMA

Pristupite aktualnim prometnim informacijama i vremenskim uvjetima, dijelite rute s drugim motociklistima i dobivajte obavijesti s telefona putem aplikacije Tread®4.

OBAVIJESTI O NEZGODI

Ako se dogodi nezgoda, tekstna poruka s podacima o lokaciji automatski se šalje unaprijed određenom kontaktu4.

BLUETOOTH® VEZA

Slušajte upute od skretanja do skretanja ili primajte hands-free pozive s vašeg kompatibilnog pametnog telefona putem povezane kacige ili slušalica.

KOMPATIBILNOST S INREACH® UREĐAJIMA

Uparite zūmo® XT2 i kompatibilni inReach uređaj za satelitsku komunikaciju5 za razmjenu poruka, dijeljenje lokacije i, u hitnim slučajevima, SOS upozorenja.

UPRAVLJAJTE DODATNOM OPREMOM

Uparite uređaj za satelitsku navigaciju za motocikliste zūmo® XT2 s kompatibilnim Garmin PowerSwitch digitalnim sustavom prekidača (prodaje se zasebno) kako biste omogućili upravljanje elektroničkom opremom od 12 V na vašem motociklu putem zaslona.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Garmin Zumo XT2 MT-S Europe GPS za Motor”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Garmin Zumo XT2 MT-S Europe GPS za Motor”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)