Akcija!

LG SN4 2.1 kan. SoundBar 300W

  • 2.1 ch | 300 W
  • Bežični subwoofer
  • Bluetooth prijenos zvuka

Naša najniža cijena: 192,32  (1.449,04 kn)

3 na zalihi

lg
Na sivom zidu nalazi se televizor, a ispod njega na sivoj polici zvučnik LG Sound Bar. Na televizoru je prikazan dirigent koji dirigira orkestrom.
AI Sound Pro

Zvuk koji se prilagođava svemu što gledate

Značajka AI Sound Pro automatski analizira sadržaj kako bi odmah optimizirala postavke zvuka za ono što se reproducira. Uhvatite svaku pojedinost uz potpuno jasan dijalog ili napetiju i moćniju akciju, ovisno o žanru.
Zvučnik Sound Bar nalazi se na bijeloj polici, a njemu slijeva je niskofrekvencijski zvučnik. Niskofrekvencijski zvučnik doima se većim jer je postavljen više prema naprijed.
Bežični subwoofer

Jednostavno dodajte više snage

Osjetite beatove uz moćni bežični niskofrekvencijski zvučnik LG Sound Bar SN4. Omogućuje dodatnih 200 vati snage, dobro zvuči i jednostavan je za ugradnju.
Prikaz izbliza desne strane zvučnika LG Sound Bar s logotipom tvrtke LG u donjem desnom kutu. Ikone za povezivost prikazane su iznad proizvoda.
Povezivanje

Praktičnije povezivanje

Dodajte povezivost Bluetooth® svojim postavkama zvuka ili jednostavno povežite i reproducirajte pomoću optičkog ili HDMI kabela.
Prikaz izbliza desne strane zvučnika LG Sound Bar u blizini pametnog telefona. Dva se uređaja nalaze na bijeloj polici.
Bluetooth prijenos zvuka

Pametna reprodukcija glazbe za kvalitetan zvuk

Reproducirajte glazbu izravno sa svog pametnog telefona na zvučnik LG Sound Bar SN4 putem tehnologije Bluetooth®. Izvanredan zvuk za svu vašu glazbu sada vam je nadohvat ruke.
Televizor je pričvršćen na zid, a zvučnik Sound Bar je na bijeloj polici. Na televizoru je prikazan čovjek koji svira gitaru.
Sinkronizacija zvuka televizora

Neometana sinkronizacija

Zvučnik LG Sound Bar SN4 može se jednostavno povezati s televizorom LG putem tehnologije Bluetooth® ili optičkog kabela. Vaše potpuno iskustvo zvuka s televizora spremno je za tren oka.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LG SN4 2.1 kan. SoundBar 300W”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LG SN4 2.1 kan. SoundBar 300W”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)