PANASONIC pekač kruha SD-ZP2000WXE

  • Snaga 700W
  • 18 programa
  • Digitalni brojač vremena (do 13 sati)

Naša najniža cijena: 252,04  (1.899,00 kn)

2 na zalihi

PANASONIC pekač kruha SD-ZP2000WXE

Tehničke karakteristike

Boja – W[bijelo]

Veličina proizvoda – širina (pribl. mm) 273

Veličina proizvoda – visina (pribl. mm) 340

Veličina proizvoda – dubina (pribl. mm) 404

Težina proizvoda (kg) 7

Glavni materijal: PP

Nazivni napon: 230 V

Frekvencija: 50 Hz

Nazivna potrošnja energije: 700 W

SD-ZP2000 Hrskavo. Ukusno. Domaće.

Croustina će oduševiti ljubitelja kruha u vama. Njezina posebna nota? Najukusnija tvrda korica koju možete napraviti i u kojoj možete uživati kod kuće. S Croustinom možete ispeći sve vrste ukusnog kruga majstorski okruglog oblika. Uz zdrave opcije brine za vas i vašu obitelj, a posebni programi za tijesto za pizzu, tortu ili džem omogućuju vam istinsku kreativnost.

Vaš kruh, vaš izbor

Ne bi li bilo sjajno uživati u finom domaćem kruhu svaki dan – upravo onakvom kakvog volite s ukusnom tvrdom koricom? S Croustinom možete napraviti bilo koju vrstu kruha jednim dodirom gumba. Oslobodite maštu i napravite proteinski kruh, koricu od palente ili kruh s kurkumom i orašastim plodovima… i još puno toga! Vi odlučujete o sastojcima za zdrave i ukusne trenutke.

Revolucionarna domaća korica

S Croustinom donosite pekarnicu u kuhinju. Sada možete peći ukusan hrskavi krug savršenog okruglog oblika. To omogućuje inovativna tehnologija uz usavršen postupak pečenja.

Tajna dobre korice

Croustina sadrži tajnu neodoljive, hrskave aromatične korice. Toplina kao u pećnici postiže se inovativnom novom strukturom pečenja i reflektiranjem topline unutar poklopca. Kruh se peče sa savršenom koricom – uvijek.

Domaće i zdravo

Prilagodite sastojke aktualnom prehrambenom planu i režimu treninga bez utjecaja na okus. Možete poboljšati svoju svakodnevnu uravnoteženu prehranu domaćim proteinskim kruhom i drugim zdravim opcijama.

Svijet mogućnosti za ljubitelja hrane u vama

Croustina vodi maštu na nove razine. Slobodno eksperimentirajte sa svim vrstama kruha, npr. kruhom od palente sa sušenim rajčicama i maslinama. Možete uživati i u izradi torti, džemova i tijesta za pizzu za različite okuse i doživljaje.

Okus raznovrsnosti

Ako to možete zamisliti, možete i napraviti. Croustina vam omogućuje kreativnost sa savršenim rezultatima. Uspite sastojke, a zatim odaberite jedan od 18 programa. Vaš idealan kruh ispeći će se jednim dodirom gumba, od hrskavog kruha od cjelovitih žitarica do mekanog brioša. Za mekan kruh odaberite veličinu štruce pa čak i nijansu ako volite svijetlije ili tamnije korice. A zatim možete napraviti ukusnu tortu, džem ili tijesto za pizzu. Sve je moguće, uključujući opcije bez glutena.

Senzori temperature za savršene rezultate pečenja

Savršen kruh zahtijeva savršenu temperaturu. Croustina osigurava konzistentno pečenje svaki put, ne s jednim već s dvama senzorima. Program prati unutarnju i vanjsku temperaturu te se prilagođava i optimizira u svakoj fazi. Odlučuje kada i koliko dugo odmarati, mijesiti, dizati, fermentirati i peći. Bez obzira na klimatske uvjete uživate u istim ukusnim rezultatima.

Spremno kad ste vi spremni

Sada… ili kasnije. Croustinin jednostavni programator omogućuje vam da birate kada će kruh biti gotov – do 13 sati unaprijed. Za doručak, večeru ili poslijepodnevni piknik. Vi birate.

Dizajnirano do savršenstva

Pečenje kruha nikada nije izgledalo ovako dobro. Nadopunite svoju kuhinju modernim, elegantnim dizajnom Croustine, pekača kruha koji je kombinacija stila i inovacije, inspiriranih Japanom i Europom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PANASONIC pekač kruha SD-ZP2000WXE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PANASONIC pekač kruha SD-ZP2000WXE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)