Garmin eTrex 10 GPS za planinarenje

  • Garmin eTrex 10 GPS za planinarenje
  • 2,2-inčni (dijagonala) crno-bijeli zaslon čitljiv na suncu
  • Vodootporan prema standardu IPX7

Naša najniža cijena: 109,00  (821,26 kn)

1 na zalihi

GARMIN

Upoznajte geocaching pomoću uređaja eTrex 10

  • 2,2-inčni (dijagonala) crno-bijeli zaslon čitljiv na suncu
  • Vodootporan prema standardu IPX7
  • Do 25 sati rada uz 2 AA baterije
  • Geocaching bez papira
  • Podržava do 2000 geocache stavki

eTrex 10

Samo tvrtka Garmin može poboljšati uređaj eTrex. Novi eTrex 10 zadržao je osnovnu funkcionalnost, robusnu izradu, prihvatljivu cijenu i dugo trajanje baterije zbog kojih je eTrex najpouzdaniji dostupan uređaj za navigaciju. Poboljšali smo korisničko sučelje i dodali osnovnu kartu svijeta, geocaching bez papira i oslonac za dodatnu opremu (nosače). Prepoznajete naziv. Prepoznajte kvalitetu. Ipak, eTrex 10 potpuno je nov uređaj – uređaj koji vam može ponuditi samo tvrtka Garmin.

Vidite svoj put

eTrex 10 opremljen je naprednim 2,2-inčnim crno-bijelim zaslonom čitljivim u bilo kojim uvjetima osvjetljenja. Zahvaljujući sučelju jednostavnom za upotrebu više ćete vremena provesti uživajući na otvorenom, a manje u potrazi za informacijama. Izdržljiv i vodootporan, eTrex 10 čvrst je kao i njegov legendarni prethodnik i otporan na sve – prašinu, prljavštinu, vlagu ili vodu – elemente koji nikada nisu mogli parirati ovom poznatom uređaju za navigaciju.

Zabavite se

eTrex 10 podržava GPX datoteke za geocaching bez papira i preuzimanje geocache stavki i detalja izravno na vaš uređaj. Ako želite započeti geocaching avanturu, posjetite web mjesto OpenCaching.com . Ne koristeći papir ne samo da pomažete zaštititi okoliš, već je i geocaching zabavniji. eTrex 10 sprema i prikazuje sve informacije koje su vam potrebne, uključujući lokaciju, teren, zahtjevnost, natuknice i opise, što znači da na papirnate karte više ne morate ručno unositi koordinate. Dovoljno je da geocache stavke prenesete na svoj uređaj i započnete potragu za cache stavkama.

Nemojte izgubiti svoj smjer

Pomoću GPS prijemnika visoke osjetljivosti opremljenog EGNOS tehnologijom i tehnologijom predviđanja položaja satelita HotFix® eTrex 10 brzo i precizno određuje položaj na kojem se nalazite, a svoj GPS položaj održava čak i u gustoj šumi ili u dubokim kanjonima. Prednost je očita — bilo da ste u gustoj šumi ili samo u blizini visokih zgrada i stabala, možete računati da će vam eTrex 10 pomoći da pronađete pravi put onda kada vam je to najpotrebnije.

Budite globalni

Uređaji iz nove serije eTrex prvi su potrošački prijemnici koji istovremeno mogu pratiti i GPS i GLONASS satelite. GLONASS je ruski sustav koji će 2012. godine biti potpuno funkcionalan. Pomoću GLONASS satelita vrijeme potrebno da se prijemnik “usmjeri” na lokaciju u prosjeku je 20 % kraće nego pomoću GPS-a. Kada istovremeno koristite GPS i GLONASS, prijemnik se može povezati s 24 satelita više u odnosu na korištenje samo GPS-a.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Garmin eTrex 10 GPS za planinarenje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Garmin eTrex 10 GPS za planinarenje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)