Garmin Dezl LGV1000 MT-D Europe GPS za Kamion

  • Garmin Dezl LGV1000 MT-D Europe
  • Display 10″
  • Karta Europe

Naša najniža cijena: 675,00  (5.085,79 kn)

1 na zalihi

GARMIN

NAVIGACIJA ZA KAMIONE ZA DUGA PUTOVANJA

dēzl™ LGV1000 je lako čitljiv 10-inčni navigacijski uređaj koji profesionalnim vozačima kamiona omogućuje nesmetan pogled na cestu i pruža izradu prilagođenih ruta za kamione1.

Ne propustite ni najmanju sitnicu. Iznimno veliki 10-inčni dodirni zaslon može se montirati za vodoravni ili okomiti prikaz.

Pronađite najbolju rutu za svoj kamion uz izradu prilagođenih ruta za kamione1 i korisna upozorenja za pojave poput nadolazećih strmih nagiba.

Vrijeme je za odmor? Podaci usluge Truck Parking Europe prikazuju se duž vaše rute.

Trebate se istuširati? Napuniti kamion gorivom? Upotrijebite direktorij usluga za kamione i prikolice.

Pronađite lokalne zone utovara ili skladišta uz vodeću funkciju navođenja od utovara do istovara u industriji.

Recite mu nešto. Uživajte u praktičnom glasovnom pomoćniku i hands-free pozivima2.

Vidite širu sliku uz navigaciju za duge relacije.

IZNIMNO VELIKI ZASLON

Opremljen svijetlim 10-inčnim dodirnim zaslonom s oštrim prikazom, ovaj dēzl navigacijski uređaj za kamione dizajniran je za jednostavno gledanje u kabini i intuitivan rad. Uživajte u opciji prikaza navigacijskog zaslona u vodoravnom ili okomitom načinu rada.

IZRADA PRILAGOĐENIH RUTA ZA KAMIONE

Jednostavno unesite informacije o profilu kamiona (mogu se unijeti podaci o visini, težini, duljini, širini i opasnom teretu) i pronađite rutu koja najbolje odgovara vašem kamionu i teretu1.

TRUCK PARKING EUROPE

Trebate parkirati kamion? Podaci usluge Truck Parking Europe pomažu vam da pronađete parkiralište za kamion duž rute. Filtrirajte prema željenim sadržajima kao što su Wi-Fi®, tuševi, razine sigurnosti i još mnogo toga. Dok ste povezani s mobilnom aplikacijom Garmin Drive™, provjerite dostupnost parkirnih mjesta kako biste smanjili rizik od vožnje do punog parkirališta.

POPULARNE RUTE ZA KAMIONE

Vozite nepoznatim teritorijem? Pogledajte popularne rute za kamione koje upotrebljavaju drugi vozači kako biste poboljšali svoju svjesnost o okolini.

UPOZORENJA ZA VOZAČA

Upozorenja za vozača potiču vas na sigurniju vožnju i povećavaju svjesnost o okolini upozoravanjem na oštre zavoje, promjene ograničenja brzine, željezničke prijelaze itd.

NAVOĐENJE OD UTOVARA DO ISTOVARA

Kada se približavate odredištu, naša vodeća funkcija navođenja od utovara do istovara u industriji prikazuje potencijalne zone utovara ili skladišta kako bi vam pomogla odrediti kamo trebate ići.

ODABERITE PRAVO ODMORIŠTE

Pronađite željena odmorišta za kamione uz prethodno učitan direktorij usluga za kamione i prikolice koji vam omogućuje filtriranje po robnoj marki ili sadržaju.

DIGITALNI PROMET

Isporučeni DAB kabel za prometne informacije spreman je za upotrebu i pruža pravovremena i precizna ažuriranja prometnih uvjeta. To znači da možete izraditi rutu koja izbjegava nesreće, građevinske radove i druge prepreke.

JEDNOSTAVNO PLANIRANJE ODMORA

Primajte pravovremene obavijesti uz koje svako zaustavljanje možete iskoristiti na najbolji način.

OPCIJE MONTAŽE

dēzl LGV1000 isporučuje se s nekoliko opcija za montažu, uključujući magnetski nosač s napajanjem s robusnim vakuumskim nosačem, nosač s vijcima i 1-inčni adapter za kuglasti nosač s AMPS nosačem kompatibilan s RAM montažnim sustavima.

Dobro došli u pametniju vožnju.

GLASOVNI POMOĆNIK

Trebaju vam upute? Samo izgovorite riječ. Vaš dēzl glasovni pomoćnik odgovara na vaše izgovorene naredbe, tako da vaše ruke mogu ostati na volanu, a oči usredotočene na cestu.

BEŽIČNE NADOGRADNJE

Ugrađena Wi-Fi® veza omogućuje vam jednostavnu nadogradnju karata i softvera bez upotrebe računala. Savjeti na zaslonu pokazuju kada su dostupne nove nadogradnje.

PROMET, VRIJEME I CIJENE GORIVA

Uparite dēzl LGV1000 sa svojim telefonom i preuzmite aplikaciju Garmin Drive da biste pristupili aktualnim3 informacijama o prometu, vremenskim uvjetima i cijenama goriva u stvarnom vremenu. Omogućen vam je i pristup photoLive prometnim kamerama (ako su dostupne).

HANDS-FREE POZIVI

Ugrađena Bluetooth® bežična tehnologija omogućuje vam da sinkronizirate kompatibilan pametni telefon s dēzl navigacijskim uređajem za obavljanje poziva bez skidanja ruku s upravljača2.

PAMETNE OBAVIJESTI

Kada uparite uređaj s aplikacijom Garmin Drive, moći ćete vidjeti tekstne poruke i druge obavijesti3 s telefona prikazane na zaslonu navigacijskog uređaja.

Uživajte u boljem životu na cesti.

TRIPADVISOR

Pogledajte TripAdvisor® ocjene za hotele, restorane i turističke atrakcije koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta.

PRONAĐITE MJESTA PREMA NAZIVU

Uz prethodno učitane podatke usluge Foursquare® možete jednostavno pronaći milijune novih i popularnih mjesta.

POKRIVENOST KARTE

Vozite bezbrižno uz uključene nadogradnje karata i prethodno učitane karte ulica za Europu.

TRENUTNI IZRAČUN RUTA

Brže pronađite najbolju rutu i ranije krenite na put kada uparite dēzl LGV1000 s telefonom putem mobilne aplikacije Garmin Drive™2.

DODAJTE POMOĆNU KAMERU

Vidite što se nalazi iza vašeg kamiona kada vozite unatrag uparivanjem dēzl uređaja za satelitsku navigaciju i BC™ 35 bežične pomoćne kamere (prodaje se odvojeno) ili pomoćne kamere drugog proizvođača4.

DOBIT ĆETE SVJEDOKA

Kamera Garmin Dash Cam™ služi kao vaš pouzdan svjedok i automatski snima i sprema videozapis tijekom vašeg dugog putovanja. Prodaje se odvojeno.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Garmin Dezl LGV1000 MT-D Europe GPS za Kamion”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Garmin Dezl LGV1000 MT-D Europe GPS za Kamion”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)