GARMIN echoMAP Plus 42cv, int. antena, bez sonde (4,3″) GPS i Fishfinder za brod

  • Kombinirani uređaj sa svijetlim zaslonom od 4.3
  • Ugrađena podrška za standardni Garmin CHIRP sonar, kao i CHIRP ClearVü
  • Prethodno učitana osnovna karta svijeta
  • Ugrađeni softver za izradu karata Garmin Quickdraw Contours

Naša najniža cijena: 325,00  (2.448,71 kn)

1 na zalihi

GARMIN

Odličan dodatak za svaki ribolov ili plovidbu

  • Kombinirani uređaj sa svijetlim zaslonom od 4.3 inča čitljivim na sunčevoj svjetlosti
  • Ugrađena podrška za standardni Garmin CHIRP sonar, kao i CHIRP ClearVü sonar za skeniranje (sonde se prodaju odvojeno)
  • Prethodno učitana osnovna karta svijeta; kompatibilnost s BlueChart® g3 i vrhunskim BlueChart® g3 Vision obalnim kartama s integriranim Navionics® podacima i tehnologijom automatskog navođenja1
  • Ugrađeni softver za izradu karata Garmin Quickdraw Contours omogućuje vam trenutačno izrađivanje vlastitih prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope) dok lovite ribu
  • Dijelite točke i rute s drugim ECHOMAP ili STRIKER uređajima

Kompaktni kombinirani uređaj sadrži brojne ugrađene korisne funkcije. Jednostavno se postavlja i upotrebljava, ima svijetli zaslon od 4.3 inča koji se lako čita na sunčan dan koji provodite na vodi. Sadrži ugrađenu podršku za standardni Garmin CHIRP sonar koji omogućuje izvanredno razdvajanje ciljeva i CHIRP ClearVü sonar za skeniranje za gotovo fotografski prikaz svega što se nalazi ispod plovila. Ovaj se model isporučuje s prethodno učitanom osnovnom kartom svijeta i kompatibilan je s našim BlueChart g3 i vrhunskim BlueChart g3 Vision obalnim kartama s integriranim Navionics podacima i tehnologijom automatskog navođenja1. Uz to, Quickdraw Contours softver za izradu karata omogućuje vam trenutačno izrađivanje vlastitih prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope) dok lovite ribu. Osim toga možete dijeliti točke i rute s drugim ECHOMAP ili STRIKER uređajima. Također sadrži brzospojni nosač, što vam omogućuje brzo uklanjanje uređaja iz nosača i izvora napajanja.

Razlika koju čini Garmin CHIRP

Sonari koji su ugrađeni u ECHOMAP Plus 42cv uključuju naš standardni CHIRP sonar, jednu od najsofisticiranijih sonarnih tehnologija dostupnih ribolovcima i nautičarima. Standardni CHIRP sonar daje nevjerojatno jasnu definiciju i razdvajanje ciljeva zato što ciljeve obogaćuje s više detalja od standardnog sonara. Omogućena je i podrška za standardni sonar za Minn Kota® i MotorGuide® vanbrodske motore s ugrađenim sondama.

!#171998%%alt%%#!

Jasne snimke dobivene sonarskim skeniranjem

Garmin CHIRP ClearVü sonar za skeniranje daje gotovo fotografske prikaze sadržaja ispod plovila. Jasno vidite strukture, podvodne objekte i ribe.

!#172000%%alt%%#!

Softver Quickdraw Contours za stvaranje vlastitih karata

Omogućuje trenutačno izrađivanje prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope), kao i njihovo podešavanje tako da najbolje odgovaraju vašim potrebama. To su vaše karte – vaše su vlasništvo. Podatke možete zadržati za sebe ili ih podijeliti s Quickdraw zajednicom u usluzi Garmin Connect.

!#172002%%alt%%#!

Nadogradite uređaj našim najboljim kartama vode

Nadogradite uređaj kartama s HD prikazima jezera, BlueChart g2 HD ili BlueChart g2 Vision HD¹ kartama s funkcijom automatskog navođenja1 i drugim izvrsnim funkcijama. Jedan utor za microSD karticu omogućuje proširivanje memorije za dodatne kupljene karte.

!#172004%%alt%%#!

Ponesite ECHOMAP Plus sa sobom

Kada niste na vodi, kombinirani uređaj ECHOMAP Plus jednostavno se čuva. Ne morate ukapčati i iskapčati kabele iz uređaja jer se oni ukapčaju izravno u nosač. Time se omogućuje brzo postavljanje i uklanjanje uređaja ECHOMAP Plus iz nosača i izvora napajanja.

1 Funkcija automatskog navođenja služi samo za planiranje i ne zamjenjuje postupke sigurne navigacije
2 Ovaj model ne podržava prikaze 3D karata na BlueChart g3 Vision kartama

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “GARMIN echoMAP Plus 42cv, int. antena, bez sonde (4,3″) GPS i Fishfinder za brod”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “GARMIN echoMAP Plus 42cv, int. antena, bez sonde (4,3″) GPS i Fishfinder za brod”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)