Samsung RF65A977FSR/EF Side-by-Side hladnjak

  • Kapacitet hladnjaka: 637 l
  • Kapacitet zamrzivača: 250 l
  • NoFrost: Da
  • Širina: 91,2 cm, visina 185cm

Naša najniža cijena: 3.980,00  (29.987,31 kn)

2 na zalihi

S ukupnim volumenom od 637 litara , Samsung side-by-side hladnjak nudi dovoljno prostora za pohranu namirnica za višečlano kućanstvo. Sa svojim bezvremenskim dizajnom , skladno se uklapa u svaku kuhinju.
Kao hladnjak s francuskim vratima , ovaj model ima prostrani, dvokrilni rashladni dio u gornjem dijelu i dvodijelni dio za smrznutu hranu, od kojih se dio može koristiti i zasebno za svježe namirnice zahvaljujući zasebnoj regulaciji temperature.

 

Pametni multitalent s Family Hubom : Veliki zaslon na prednjoj strani hladnjaka može se koristiti fleksibilno. Inspirirajte se aplikacijom za recepte, organizirajte svoj svakodnevni život s integriranim obiteljskim planerom, koristite uslugu strujanja glazbe ili strujajte sadržaj sa svog kompatibilnog TV-a izravno na zaslon visoke rezolucije, pristupite web stranicama ili svom pametnom telefonu i upravljajte svojim umreženim kućanskim uređajima iz kuhinju i započnite dan dobro informirani jutarnjim brifingom (nadolazeći sastanci, vremenska prognoza, aktualne vijesti itd.).

 

Dozator vode, vrč i kockice leda : Side by Side hladnjak opremljen je stalnim priključkom za vodu. Tako da u bilo kojem trenutku možete pristupiti svježe ohlađenoj vodi i kockama leda u dvije različite veličine. Odvojeni vrč, koji se automatski puni filtriranom vodom, može se napuniti voćem ili biljem za svježu vodu s okusom za cijelu obitelj.
Više fleksibilnosti za individualne potrebe : Cool Select+ je zasebno kontrolirani odjeljak u kojem možete birati između pet različitih postavki temperature, od Freeze i Soft Freeze za smrznute do individualnih postavki za svježu hranu kao što je voće i povrće, riba ili meso i pića. U hladnjaku se nalaze ladice za spremanje voća/povrća i mesa/ribe.
Trostruko hlađenje : Side by Side hladnjak tvrtke Samsung ima tri odvojena kruga hlađenja. Temperatura hladnjaka i zamrzivača može se neovisno kontrolirati i prilagoditi individualnim potrebama. Prijenos mirisa i dehidracija su spriječeni jer nema izmjene zraka između dva prostora.

 

Metalno hlađenje : elegantna metalna unutarnja stražnja stijenka osigurava ravnomjernu raspodjelu unutarnje temperature. Zahvaljujući hladnoći pohranjenoj u metalnoj ploči, nakon otvaranja i zatvaranja vrata brzo se ponovno postiže željena temperatura.
Druge značajke
  • Nema mraza
  • Pametni senzor
  • Višestruki protok zraka
  • moć zamrzavanja
  • power cool

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Samsung RF65A977FSR/EF Side-by-Side hladnjak”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Samsung RF65A977FSR/EF Side-by-Side hladnjak”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)